Cafe Victoria
  • CAFE VICTORIA HVIDOVRE
  • TLF: 36 77 28 50
  • HVIDOVREVEJ 261C, 2650 HVIDOVRE
  • CAFE VICTORIA HØRSHOLM
  • TLF: 45 86 75 00
  • HØRSHOLM MIDTPUNKT 90, 2970 HØRSHOLM
Brunch buffet
149,-
Røræg med bacon, cocktailpølser, skinke, vamrøget laks, rullepølse, marmelade, forskellige pølser, frugtfad, ostefad med danske og franske oste, hjemmelavet pandekager med ahornsirup. Kaffe, the og juice. Inklusive brød og smør.
Brunch buffet luksus
229,-
Velkomst drinks. Ferskrøget laks, røræg med bacon, cocktailpølser, pålægsfad med skinke, rullepølse, spegepølse og spansk chorizopølse, små bruchetta med tomatsauce og ost, kyllingewings, ovnbagt tomat med ost, yoghurt med frisk skåret frugt og honning, mini forårsruller med oksekød, råstegte kartofler, pandekager med ahornsirup, frugtfad, ostefad med fanske og franske oste. Kaffe, the og juice. Inklusive brød og smør.
Mini wienerbrød
22,- pr cov
Leverpostej med bacon og champignon
25,- pr cov
Hjemmelavet frikadeller
25,- pr cov
Pandekager fyldt med kylling og grøntsager
25,- pr cov
Kalvesteg
25,- pr cov
Koldt bord
189,-
Hvide sild med løg og capers. Karry sild løg og æg. Gravad laks med sennepsdressing, æg og rejer. Fiskefilet med remoulade og citron. Roastbeef med tilbehør. Ribbensteg med rødkål og surt. Frugtfad. Ostefad med danske og franske oste, hertil kiks og druer. Inklusive brød og smør.
Koldt bord lux
259,-
Hvide sild med løg og capers. Karry sild med æg og løg. Røget laks med røræg, purløg, æg og rejer. Fiskefilet med remoulade og citron. Roastbeef med tilbehør. Lun leverpostej med champignon og bacon. Flæskesteg med rødkål og surt. Ostefad med franske og danske oste, hertil kiks og druer. Frugtfad samt kagefad. Inklusive brød og smør.
Buffet Madeleine
269,-
Varmrøget laks med urtedressing. Avocado med rejer og citron. Krydret helstegt oksefilet. Grillet marineret kylling. Honningstegt skinke. Små kolde kartofler vendt i pesto. Flødekartofler med rodfrugter. Pastasalat. Hvidløgsmarineret bønner. Tzatziki. Forskellige blandede salater. Frisk hjemmebagt brød. Frugtfad og kagefad.
Buffet Victoria
319,-
Ovnbagt laks. Hvidløgstegte kæmperejer. Tomat med bøffel mozzarella og basilikum. Helstegt oksefilet. Helstegt kalkunbryst med pesto. Hvidløgsstegt lammekølle. Tzatziki. Cæsarsalat. Råstegte kartofler. Flødekartofler med rodfrugter. Pastasalat. Hvidløgsmarineret bønner. Forskellige blandede salater. Diverse oste. Kagefad og frugtfad. Frisk hjemmebagt brød.
Cavery Buffet
349,-
Laksetallerken med varm røget laks, citron-marineret laks pyntes med rejer, serveres med brød og smør. Buffet: Helstegt lammekølle med hvidløg, helstegt oksesteg, pestostegt kalkunbryst svampe sc rødvins sc. Råstegte kartofler med krydderurter, diverse spændende salater.
Menuforslag 1
495,-
Velkomstdrink
Forret: Ferskrøget laks med flødestuvet spinat, anrettes på bund af frisk salat. Husets vin ad libitum.
Hovedret: Helsteg oksefilet serveres med rødvinsky og béarnaise sauce hertil gratineret tomat-sauteret grøntsager, serveres med sauteret små kartofler. Husets vin ad libitum.
Dessert: Is anrettes på bund af frisk frugtsalat marineret med grandmanier.
Menuforslag 2
495,-
Velkomstdrink
Forret: Skaldyrs cocktail med kæmperejer, hummerhaler og krabbekød serveres på bund af salat hertil to slags dressing. Husets hvidvin ad libitum.
Hovedret: Kalvefilet med svampesauce. Bønner svøbt i bacon anrettes på bund af årstidens grøntsager og kartoffel. Husets rødvin ad libitum.
Dessert: Halv ananas med vanilje is. Et glas
Menuforslag 3
555,-
Velkomstdrink
Forret: Dampet friske asparges svøbt med parmaskinke anrettes på frisk salat. Husets hvidvin ad libitum.
Hovedret: Helstegt oksemørbrad skysauce tilsmagt med portvin anrettes på bund af årstidens grøntsager og svampe hertil kartoffel-souffle. Husets rødvin ad libitum.
Dessert: Dessert-tallerken med iskage og frisk frugt. Et glas dessertvin. Kaffe med cognac
Menuforslag 4
575,-
Forret: Lakse carpaccio tynde skiver af laks marineret med dildpesto serveres med balsamico marineret salat. Husets hvidvin ad libitum.
Hovedret: Kronhjorte ryg med nøddesauce, waldorfsalat årstidens grøntsager baconsvøbt bønner og sauterede små kartofler. Husets rødvin ad libitum.
Dessert: Pære bella helena, pocheret pære med vaniljeis. En glad dessert vin. Kaffe med
Menuforslag 5
585,-
Velkomsdrink
Forret: Fisketallerken. Rødfisk, rejer, lakserose, anrettet på bund af frisk salat, hertil dild dressing. Husets hvidvin ad libitum.
Hovedret: Kalvemørbrad serveres med kryddersauce, hertil svampe stegt med spinat, bagte cherry tomater, serveres med små stegte kartofler. Husets rødvin ad libitum.
Dessert: Profiteroles med vaniljeis, chokoladesaue og frisk frugt. 1
Champagne sorbet
45,-
Myntesorbet
45,-
Fri bar med øl, vand og vin
175,-
Hvis du ønsker fri bar efter 7 timers aftenselskab
Fri bar med spiritus
245,-
Hvis du ønsker fri bar efter 7 timers aftenselskab
Fransk løgsuppe
65,-
Natmad
Kylling suppe
65,-
Natmad
Pølsebord med leverpostej og brieost
65,-
Natmad
Frikadeller med kartoffelsalat
65,-
Natmad