Cafe Victoria
  • CAFE VICTORIA HVIDOVRE
  • TLF: 36 77 28 50
  • HVIDOVREVEJ 261C, 2650 HVIDOVRE
  • CAFE VICTORIA HØRSHOLM
  • TLF: 45 86 75 00
  • HØRSHOLM MIDTPUNKT 90, 2970 HØRSHOLM
Julebuffet
289,- pr. couv.
Marineret sild med løg og kapers, hjemmelavet karry sild med æg og løg, gravad laks med rævedressing, varmrøget laks med urtedressing, ægmed rejer, røget ål med røræg, fiskefilet med remoulade og citron, roastbeef med tilbehør, lun leverpostej med champignon og bacon, flæskesteg med rødkål og surt, glaseret juleskinke med sennep, frikadeller med surt, andebryst med sauteret rodfrugter, ostefad med druer og kiks, frugtfad, ris a’la manda med kirsebærsauce & inkl. brød og smør
Jul ud af Victoria
179,- pr. couv.
2 slags sild, gravad laks med rævedressing, varmrøget laks med urtedressing, æg med rejer, lun fiskefilet, frikadeller med surt, ribbensteg med rødkål, ostefad med druer og kiks, frugtfad, ris a’la mande med kirsebærsauce & inkl. brød og smør. Min. 15 couv. Transport 80,-
Victoria Juleplatte
109,- pr. couv.
Hvide sild med løg og kapers, gravad laks med rævedressing, mørbradbøf med bløde løg, lun fiskefilet med remoulade, æg med rejer med løg og kapers, briemed druer & inkl. brød og smør. Min. 10 couv.
Brunch Buffet med Julegodter og Glögg
139,-
Ønsk hinanden god jul hos Café Victoria. Den 24. december serverer vi en lækker brunch buffet.
Til afhentning
Slip for alle bekymringer omkring indkøb og madlavning nytårsaften
Forret
Skaldyrscocktail. Med rejer, krabbekød og hummerhaler. Serveres på en bund af sprød salat med urtedressing og pesto hertil brød.
Hovedret
Stegt oksemørbrad. Med svampesauce tilsmagt med portvin. Hertil stegte grøntsager, bønnebacon, ostegratineret grill-tomat og soufle kartoffel
Dessert
Hjemmelavet chokoladekage. Serveres med frugt. • Kl. 00:00 • 1 stk. Kransekage

PRIS

239,- 

Pr. couv. - min. 2 couv.

Bestilles inden d. 30. dec.
Afhentes d. 31. dec. mellem kl. 14:30 og 16:30

Levering fra kr. 100,-

 

Menuen er klargjort, så der kræves minimale forberedelser. Menuen er nedkølet og pakket i engangsbakker, klar til at komme i ovnen og i gryden. Let forståelig vejledning medfølger. Klargøring og anretning kræver et almindeligt udstyret køkken og service. Retten anrettes som en smuk tallerkenanretning.