Vores selskabsmenuer

Siden 2009 har Cafe Victoria haft stor succes med at holde selskaber,
såsom barnedåb, konfirmation, fødselsdage og bryllupper.

Køkkenchefen anbefaler

Til selskaber har vi sammensæt en række menuer som er tilpasset de forskellige typer af arrangementer. Man kan vælge mellem brunchbuffet, middagsbuffet eller en 3-retters menu. Vi vil med torve friske grøntsager, frisk fisk og velhængt kød gøre deres fest til en oplevelse for dem og deres gæster.

Mange af vores menuer kan leveres ud af huset. Hvis De ønsker at holde deres fest hjemme eller firmaet, kan vi levere alt det der skal til for at holde en vellykket fest, så de blot skal tænke på at nyde deres fest og deres gæster. Ved særlige ønsker til maden, dit arrangement eller ønske om rekvisition af brochure til selskaber kontakt os venligst.

BRUNCH BUFFETER
BRUNCH BUFFET 149,-
Røræg med bacon, cocktailpølser, skinke, vamrøget laks, rullepølse, marmelade, forskellige pølser, frugtfad, ostefad med danske og franske oste, hjemmelavet pandekager med ahornsirup.Kaffe, the og juice. Inklusive brød og smør.

BRUNCH BUFFET LUKSUS 229,-
Velkomst drinks. Ferskrøget laks, røræg med bacon, cocktailpølser, pålægsfad med skinke, rullepølse, spegepølse og spansk chorizopølse, små bruchetta med tomatsauce og ost, kyllinger nuggets, friske tomater og agurker, yoghurt med frisk skåret frugt og honning, mini forårsruller med oksekød, råstegte kartofler, pandekager med ahornsirup, frugtfad, ostefad med fanske og franske oste. Kaffe, the og juice. Inklusive brød og smør.

MIDDAGS BUFFETER

KOLDT BORD 199,-

  • Hvide sild med løg og capers.
  • Karry sild løg og æg.
  • Gravad laks med sennepsdressing, æg og rejer.
  • Fiskefilet med remoulade og citron.
  • Roastbeef med tilbehør.
  • Ribbensteg med rødkål og surt.
  • Frugtfad.
  • Ostefad med danske og franske oste, hertil kiks og druer.
  • Inklusive brød og smør.
KOLDT BORD LUX 259,-
  • Hvide sild med løg og capers.
  • Karry sild med æg og løg.
  • Røget laks med røræg, purløg, æg og rejer.
  • Fiskefilet med remoulade og citron.
  • Roastbeef med tilbehør.
  • Lun leverpostej med champignon og bacon.
  • Flæskesteg med rødkål og surt.
  • Ostefad med franske og danske oste, hertil kiks og druer.
  • Frugtfad samt kagefad.
  • Inklusive brød og smør.
 
BUFFET MADELEINE 269,-
  • Bagt laks med urtedressing.
  • Avocado med rejer og citron.
  • Krydret helstegt oksefilet.
  • Grillet marineret kylling.
  • Honningstegt skinke.
  • Små kolde kartofler vendt i pesto.
  • Flødekartofler med rodfrugter.
  • Pastasalat.
  • Hvidløgsmarineret bønner.
  • Tzatziki.
  • Forskellige blandede salater.
  • Frisk hjemmebagt brød.
  • Frugtfad og kagefad.
 
BUFFET VICTORIA 319,-
  • Ovnbagt laks.
  • Hvidløgstegte kæmperejer.
  • Tomat med bøffel mozzarella og basilikum.
  • Helstegt oksefilet.
  • Helstegt kalkunbryst med pesto.
  • Hvidløgsstegt lammekølle.
  • Tzatziki & Cæsarsalat.
  • Råstegte kartofler.
  • Flødekartofler med rodfrugter.
  • Pastasalat. Hvidløgsmarineret bønner.
  • Forskellige blandede salater.
  • Diverse oste. Kagefad og frugtfad.
  • Frisk hjemmebagt brød.
MENUFORSLAG

MENUFORSLAG 1                                                            505,-

Velkomstdrink

Forret:
Ferskrøget laks med flødestuvet spinat, anrettes på bund af frisk salat.

Husets vin ad libitum.

Hovedret:
Helsteg oksefilet serveres med rødvinsky og béarnaise sauce hertil gratineret tomat-sauteret grøntsager, serveres med sauteret små kartofler.

Husets vin ad libitum.

Dessert:
Is anrettes på bund af frisk frugtsalat marineret med grandmanier.

Et glas dessertvin.

Kaffe med cognac eller likør.

MENUFORSLAG 2                                                           505,-

Velkomstdrink 

Forret:
Skaldyrs cocktail med kæmperejer, hummerhaler og krabbekød serveres på bund af salat hertil to slags dressing.

Husets hvidvin ad libitum.

Hovedret:
Kalvefilet med svampesauce. Bønner svøbt i bacon anrettes på bund af årstidens grøntsager og kartoffel.

Husets rødvin ad libitum.

Dessert:
Halv ananas med vanilje is.

Et glas dessertvin.

Kaffe med cognac eller likør.

MENUFORSLAG 3                                                         569,-

Velkomstdrink

Forret:
Dampet friske asparges svøbt med parmaskinke anrettes på frisk salat.

Husets hvidvin ad libitum. 

Hovedret:
Helstegt oksemørbrad skysauce tilsmagt med portvin anrettes på bund af årstidens grøntsager og svampe hertil kartoffel-souffle. 

Husets rødvin ad libitum.

Dessert:
Dessert-tallerken med iskage og frisk frugt.

Et glas dessertvin. 

Kaffe med cognac eller likør.

 

MENUFORSLAG 4                                                         595,-

Velkomstdrink

Forret:
Fisketallerken. Rødfisk, rejer, lakserose, anrettet på bund af frisk salat, hertil dild dressing. 

Husets hvidvin ad libitum. 

Hovedret:
Kalvemørbrad serveres med kryddersauce, hertil svampe stegt med spinat, bagte cherry tomater, serveres med små stegte kartofler. 

Husets rødvin ad libitum.

Dessert:

Panna Cotta og frisk frugt.

Et glas dessertvin.

Kaffe med cognac eller likør.

 

TILVALG TIL MENUFORSLAG
CHAMPAGNE SORBET 45,-

MYNTESORBET 45,-

FRI BAR MED ØL, VAND OG VIN 199,-
I forbindelse med menuforslag

FRI BAR MED SPIRITUS 269,-
I forbindelse med menuforslag

FRANSK LØGSUPPE 65,-
Natmad

KYLLING SUPPE 65,-
Natmad

PØLSEBORD MED LEVERPOSTEJ OG BRIEOST 65,-
Natmad

FRIKADELLER MED KARTOFFELSALAT 65,-
Natmad

Gæsteudtalelser

Dejlig mad

“God mad, hyggelige omgivelser samt sødt og venligt personale. Vil helt klart anbefale deres plankebøf. “ Steen Jensen

Skøn aften

“Vi havde en skøn aften – og min datters 18 års fødselsdag var meget vellykket. Dejlig mad, og god service” Heidi Søgaard

Hyggeligt

“Hyggeligt sted med god mad 🙂 Klart et besøg værd, efter min mening.” Oliver Madsen

Forespørgsler

Café Victoria Hvidovre

Hvidovrevej 261C
2650 Hvidovre
info@cafevictoria.dk
cafe@cafevictoria.dk
Tlf. 36 77 28 50

Åbningstider
Mandag – Torsdag: Kl.10.00 – 23.00
Fredag & Lørdag: Kl.10.00 – 01.00
Søndag: Kl.10.00 – 22.00
Køkkenet lukker kl. 22.00

Café Victoria Hørsholm

Hørsholm Midtpunkt 90
2970 Hørsholm
horsholm@cafevictoria.dk
Tlf. 45 86 75 00

Åbningstider
Mandag – Lørdag: Kl.10.00 – 21.00
Søndag: Kl.10.00 -16.00
Køkkenet lukker en time før lukketid