​Menuforslag

1 MENUFORSLAG 599,-

  • Forret:

Røgbagt laks med purløgscreme og friske asparges.

  • Hovedret:

Helstegt oksefilet med kartoffelsouffle, pebersauce og sauteret grønt i sæson.

  • Dessert:

Gataeu Marcel med vaniljeis og bær.

Alle menuer er inkl. velkomstdrinks, huset vin og kaffe/the.

2 MENUFORSLAG 679,-

  • Forret:

Dampet laks med grønne asparges, urteholllandaise og sprød parmaskinke.

  • Hovedret:

Oksemørbrad med rødvinssauce, kartoffelbrud og sauteret grønt i sæson.

  • Dessert:

Chokoladefondant med vaniljeis og bær.

Alle menuer er inkl. velkomstdrink, husets vin og kaffe/the

3 MENUFORSLAG 629,-


  • Forret:

Tarteletter med høns i asparges og syltede svampe.

  • Hovedret:

Helstegt kalvefilet med små bagte kartofler, stegte svampe og bønner med små bagte tomater og portvinssky.

  • Dessert:

Gammeldags æblekage med hvid chokoladecreme.

Alle menuer er inkl. velkomstdrink, husets vin og kaffe/the

Café Victoria Hvidovre

Hvidovrevej 261C

2650 Hvidovre

Få rutevejledning

info@cafevictoria.dk

cafe@cafevictoria.dk

Telefon: 36 77 28 50

Åbningstider

Mandag – torsdag:​

10.00 – 23.00​

Fredag – lørdag:​

10.00 – 00.00​

Søndag:

10.00 – 22.00​

Køkkenet lukker:

21.00

facebook​   

​      banner_groen_847x274