​Menuforslag

MENUFORSLAG 1

559,-

Velkomstdrink

Forret:

Ferskrøget laks med flødestuvet spinat, anrettes på bund af frisk salat.

Husets vin ad libitum.

Hovedret:

Helsteg oksefilet serveres med rødvinskysauce og béarnaisesauce hertil gratineret tomat-sauteret grøntsager, serveres med sauteret små kartofler.

Husets vin ad libitum.

Dessert:

Is anrettes på bund af frisk frugtsalat marineret med grand manier.

Hertil kaffe/te

MENUFORSLAG 2

569,-

Velkomstdrink

Forret:

Skaldyrs cocktail med kæmperejer, hummerhaler og krabbekød serveres på bund af salat hertil to slags dressing.

Husets hvidvin ad libitum.

Hovedret:

Kalvefilet med svampesauce. Bønner svøbt i bacon anrettes på bund af årstidens grøntsager og kartoffel.

Husets rødvin ad libitum.

Dessert:

Chokolade fondant med vanilje is og frisk frugt.

Hertil kaffe/te.

MENUFORSLAG 3

629,-

Velkomstdrink

Forret:

Dampet friske asparges svøbt med parmaskinke anrettes på frisk salat.

Husets hvidvin ad libitum.

Hovedret:

Helstegt oksemørbrad serveres med skysauce tilsmagt med portvin anrettes på bund af årstidens grøntsager og svampe hertil kartoffel-souffle.

Husets rødvin ad libitum.

Dessert:

Dessert-tallerken med iskage og frisk frugt.

Hertil Kaffe/te.

MENUFORSLAG 4

659,-

Velkomstdrink

Forret:

Fisketallerken. Rødfisk, rejer, lakserose, anrettet på bund af frisk salat, hertil dild dressing.

Husets hvidvin ad libitum.

Hovedret:

Kalvemørbrad serveres med kryddersauce, hertil svampe stegt med spinat, bagte cherry tomater, serveres med små stegte kartofler.

Husets rødvin ad libitum.

Dessert:

Panna Cotta og frisk frugt.

Hertil Kaffe/te.

Café Victoria Hvidovre

Hvidovrevej 261C

2650 Hvidovre

Få rutevejledning

info@cafevictoria.dk

cafe@cafevictoria.dk

Telefon: 36 77 28 50

Åbningstider

Mandag – torsdag:​

10.00 – 23.00​

Fredag – lørdag:​

10.00 – 00.00​

Søndag:

10.00 – 22.00​

Køkkenet lukker:

21.00

facebook​   

​      banner_groen_847x274