Bruger du Internet Explorer anbefaler vi at du opdaterer til en nyere browser, fx Chrome eller Firefox, for at siden fungerer korrekt​

​Menuforslag

MENUFORSLAG 1

505,-

Velkomstdrink

Forret:

Ferskrøget laks med flødestuvet spinat, anrettes på bund af frisk salat.

Husets vin ad libitum.

Hovedret:

Helsteg oksefilet serveres med rødvinsky og béarnaise sauce hertil gratineret tomat-sauteret grøntsager, serveres med sauteret små kartofler.

Husets vin ad libitum.

Dessert:

Is anrettes på bund af frisk frugtsalat marineret med grandmanier.

Et glas dessertvin.

Kaffe med cognac eller likør.

MENUFORSLAG 2

505,-

Velkomstdrink

Forret:

Skaldyrs cocktail med kæmperejer, hummerhaler og krabbekød serveres på bund af salat hertil to slags dressing.

Husets hvidvin ad libitum.

Hovedret:

Kalvefilet med svampesauce. Bønner svøbt i bacon anrettes på bund af årstidens grøntsager og kartoffel.

Husets rødvin ad libitum.

Dessert:

Chokolade fondant med vanilje is og frisk frugt.

Et glas dessertvin.

Kaffe med cognac eller likør.

MENUFORSLAG 3

569,-

Velkomstdrink

Forret:

Dampet friske asparges svøbt med parmaskinke anrettes på frisk salat.

Husets hvidvin ad libitum.

Hovedret:

Helstegt oksemørbrad serveres med skysauce tilsmagt med portvin anrettes på bund af årstidens grøntsager og svampe hertil kartoffel-souffle.

Husets rødvin ad libitum.

Dessert:

Dessert-tallerken med iskage og frisk frugt.

Et glas dessertvin.

Kaffe med cognac eller likør.

MENUFORSLAG 4

595,-

Velkomstdrink

Forret:

Fisketallerken. Rødfisk, rejer, lakserose, anrettet på bund af frisk salat, hertil dild dressing.

Husets hvidvin ad libitum.

Hovedret:

Kalvemørbrad serveres med kryddersauce, hertil svampe stegt med spinat, bagte cherry tomater, serveres med små stegte kartofler.

Husets rødvin ad libitum.

Dessert:

Panna Cotta og frisk frugt.

Et glas dessertvin.

Kaffe med cognac eller likør.