Bruger du Internet Explorer anbefaler vi at du opdaterer til en nyere browser, fx Chrome eller Firefox, for at siden fungerer korrekt​

Middags buffeter

KOLDT BORD 199,-

  • ​Hvide sild med løg og capers.
  • Karry sild løg og æg.
  • Gravad laks med sennepsdressing, æg og rejer.
  • Fiskefilet med remoulade og citron.
  • Roastbeef med tilbehør.
  • Ribbensteg med rødkål og surt.
  • Frugtfad.
  • Ostefad med danske og franske oste, hertil kiks og druer.
  • Inklusive brød og smør.

KOLDT BORD LUX 259,-

  • Hvide sild med løg og capers.
  • Karry sild med æg og løg.
  • Røget laks med røræg, purløg, æg og rejer.
  • Fiskefilet med remoulade og citron.
  • Roastbeef med tilbehør.
  • Lun leverpostej med champignon og bacon.
  • Flæskesteg med rødkål og surt.
  • Ostefad med franske og danske oste, hertil kiks og druer.
  • Frugtfad samt kagefad.
  • Inklusive brød og smør.

BUFFET MADELEINE 269,-

  • Bagt laks med urtedressing.
  • Avocado med rejer og citron.
  • Krydret helstegt oksefilet.
  • Grillet marineret kylling.
  • Honningstegt skinke.
  • Små kolde kartofler vendt i pesto.
  • Flødekartofler med rodfrugter.
  • Pastasalat.
  • Hvidløgsmarineret bønner.
  • Tzatziki.
  • Forskellige blandede salater.
  • Frisk hjemmebagt brød.
  • Frugtfad og kagefad.

BUFFET VICTORIA 319,-

  • Ovnbagt laks.
  • Hvidløgstegte kæmperejer.
  • Tomat med bøffel mozzarella og basilikum.
  • Helstegt oksefilet.
  • Helstegt kalkunbryst med pesto.
  • Hvidløgsstegt lammekølle.
  • Tzatziki & Cæsarsalat.
  • Råstegte kartofler.
  • Flødekartofler med rodfrugter.
  • Pastasalat. Hvidløgsmarineret bønner.
  • Forskellige blandede salater.
  • Diverse oste. Kagefad og frugtfad.
  • Frisk hjemmebagt brød.​