Vores selskabsmenuer

Siden 2009 har Cafe Victoria haft stor succes med at holde selskaber, såsom barnedåb, konfirmation, fødselsdage og bryllupper.

Køkkenchefen anbefaler
Til selskaber har vi sammensæt en række menuer som er tilpasset de forskellige typer af arrangementer. Man kan vælge mellem brunchbuffet, middagsbuffet eller en 3-retters menu. Vi vil med torve friske grøntsager, frisk fisk og velhængt kød gøre deres fest til en oplevelse for dem og deres gæster.

Mange af vores menuer kan leveres ud af huset. Hvis De ønsker at holde deres fest hjemme eller firmaet, kan vi levere alt det der skal til for at holde en vellykket fest, så de blot skal tænke på at nyde deres fest og deres gæster. Ved særlige ønsker til maden, dit arrangement eller ønske om rekvisition af brochure til selskaber kontakt os venligst.

Minimum 15 kuverter

  • Brunch buffet 229,-

    Røræg med bacon, cocktailpølser, skinke, varmrøget laks, rullepølse, marmelade, forskellige pølser, frugtfad, ostefad med danske og franske oste, hjemmelavet pandekager med ahornsirup. Kaffe, the og juice. Inklusive brød og smør.

  • Brunch buffet luksus 299,-

    Velkomst drinks. Ferskrøget laks, røræg med bacon, cocktailpølser, pålægsfad med skinke, rullepølse, spegepølse og spansk chorizopølse, små bruchetta med tomatsauce og ost, kyllinger nuggets, friske tomater og agurker, yoghurt med frisk skåret frugt og honning, råstegte kartofler, pandekager med ahornsirup, frugtfad, ostefad med danske og franske oste. Kaffe, the og juice. Inklusive brød og smør.

  • KOLDT BORD 239,-

    Hvide sild med løg og capers. Karry sild, løg og æg. Gravad laks med sennepsdressing, æg og rejer. Fiskefilet med remoulade og citron. Roastbeef med tilbehør. Ribbensteg med rødkål og surt. Frugtfad. Ostefad med danske og franske oste, hertil kiks og druer. Inklusiv brød og smør.

  • KOLDT BORD LUX 319,-

    Hvide sild med løg og capers. Karry sild med æg og løg. Røget laks med røræg, purløg, æg og rejer. Fiskefilet med remoulade og citron. Roastbeef med tilbehør. Hønsesalat med bacon. Flæskesteg med rødkål og surt. Ostefad med franske og danske oste, hertil kiks og druer. Frugtfad samt kagefad. Inklusiv brød og smør.

  • BUFFET MADELINE 349,-

    Bagt laks med urtedressing. Avocadosalat med rejer og citron. Krydret helstegt oksefilet. Grillet marineret kylling. Honningstegt skinke. Små kolde kartofler vendt i pesto. Flødekartofler med rodfrugter. Pastasalat. Hvidløgsmarineret bønner. Tzatziki. Forskellige blandede salater. Frisk hjemmebagt brød. Frugtfad og kagefad.

  • BUFFET VICTORIA 399,-

    Ovnbagt laks. Hvidløgstegte kæmperejer. Tomat med bøffel mozzarella og basi- likum. Helstegt oksefilet. Helstegt kalkunbryst med pesto. Hvidløgsstegt lammekølle. Tzatziki & Cæsarsalat. Råstegte kartofler. Flødekartofler med rodfrugter. Pastasalat. Hvidløgsmarineret bønner. Forskellige blandede salater. Diverse oste. Kagefad og frugtfad. Frisk hjemmebagt brød.

  • MENUFORSLAG 1 599,-

    Velkomstdrink Forret: Ferskrøget laks med flødestuvet spi- nat, anrettes på bund af frisk salat. Husets vin ad libitum. Hovedret: Helsteg oksefilet serveres med rødvinsky og bearnaise sauce hertil gratineret tomat, sauteret grøntsager, serveres med ovnbagte små kartofler. Husets vin ad libitum. Dessert: Is anrettes på bund af frisk frugtsalat marineret med grandmanier og kaffe/te

  • MENUFORSLAG 2 649,-

    Velkomstdrink Forret: Skaldyrs cocktail med rejer, krebse- haler og krabbekød serveres på bund af salat hertil to slags dressing. Husets hvidvin ad libitum. Hovedret: Kalvefilet med svampesauce. Bøn- ner svøbt i bacon, anrettes på bund af årstidens grøntsager og dagens kartoffel. Husets rødvin ad libitum. Dessert: Chokolade fondant med vanilje is, frisk frugt og kaffe/te

  • MENUFORSLAG 3 679,-

    Velkomstdrink Forret: Dampet friske asparges svøbt med parmaskinke, anrettes på frisk salat. Husets hvidvin ad libitum. Hovedret: Helstegt oksemørbrad serveres med skysauce tilsmagt med portvin anrettes på bund af årstidens grøntsager og svampe hertil kartoffel-souffle. Husets rødvin ad libitum. Dessert: Dessert-tallerken med is kage, frisk frugt og kaffe/te

  • MENUFORSLAG 4 699,-

    Velkomstdrink Forret: Fisketallerken. Rejer, lakserose, anrettet på bund af frisk salat, hertil dild dressing. Husets hvidvin ad libitum. Hovedret: Kalvemørbrad serveres med kryddersauce, hertil svampe stegt med spinat, bagte cherry tomater, serveres med små stegte kartofler. Husets rødvin ad libitum. Dessert: Panna Cotta med frisk frugt og kaffe/te

 

TILVALG TIL MENUFORSLAG

Champagne sorbet 45,-
Myntesorbet 45,-
Fri bar med øl, vand og vin 299,- (I forbindelse med menuforslag)
Fri bar med spiritus 399,- (I forbindelse med menuforslag)

Stegt flæsk
Burger
Kage

Kontakt CAFE VICTORIA HVIDOVRE ApS

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag

Finder du ikke nok informationer her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os med evt. spørgsmål.

Ring til os på telefon (+45) 36 77 28 50 eller send en mail til info@cafevictoria.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Ring opBook bord
(+45) 36 77 28 50
info@cafevictoria.dk
Book bord