Selskabsmenuer

Vores selskabsmenuer

Siden 2009 har Cafe Victoria haft stor succes med at holde selskaber, såsom barnedåb, konfirmation, fødselsdage og bryllupper.​

Køkkenchefen anbefaler
Til selskaber har vi sammensæt en række menuer som er tilpasset de forskellige typer af arrangementer. Man kan vælge mellem brunchbuffet, middagsbuffet eller en 3-retters menu. Vi vil med torve friske grøntsager, frisk fisk og velhængt kød gøre deres fest til en oplevelse for dem og deres gæster.

Mange af vores menuer kan leveres ud af huset. Hvis De ønsker at holde deres fest hjemme eller firmaet, kan vi levere alt det der skal til for at holde en vellykket fest, så de blot skal tænke på at nyde deres fest og deres gæster. Ved særlige ønsker til maden, dit arrangement eller ønske om rekvisition af brochure til selskaber kontakt os venligst.

  • Brunch buffet 199,-

    Røræg med bacon, cocktailpølser, skinke, varmrøget laks, rullepølse, marmelade, forskellige pølser, frugtfad, ostefad med danske og franske oste, hjemmelavet pandekager med ahornsirup. Kaffe, the og juice. Inklusive brød og smør.

  • Brunch buffet luksus 269,-

    Velkomst drinks. Ferskrøget laks, røræg med bacon, cocktailpølser, pålægsfad med skinke, rullepølse, spegepølse og spansk chorizopølse, små bruchetta med tomatsauce og ost, kyllinger nuggets, friske tomater og agurker, yoghurt med frisk skåret frugt og honning, råstegte kartofler, pandekager med ahornsirup, frugtfad, ostefad med danske og franske oste. Kaffe, the og juice. Inklusive brød og smør.

Kontakt CAFE VICTORIA HVIDOVRE ApS

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag

Finder du ikke nok informationer her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os med evt. spørgsmål.

Ring til os på telefon (+45) 36 77 28 50 eller send en mail til info@cafevictoria.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Ring opBook bord
(+45) 36 77 28 50
info@cafevictoria.dk
Book bord